Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror att du vet vad du minns



Minnet är selektivt
Du minns det du vill
förvränger vad som hände
Annat lägger du till
Du ser en tydlig bild
och slår mig sen med den
Min bild är en annan
Du har glömt vad som hände sen

Minnet är selektivt
Även mitt så klart
Jag önskar intensivt
att du tonar bort
ur mitt minne
snart




Fri vers av Mygg
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-23 19:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Selektiv perception, ja.
En av de få lärdomarna jag minns från gymnasiets psykologilektioner.
2008-02-23

  berxper
Ja, vad är sanningen...
Du uttrycker det bra.
\"Minnet är selektivt\"
Din avslutning är ypperlig!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg