Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så mycket som vill sägas

så mycket som vill ut.
så många ord som vill sägas.

när ingen vill se och ingen vill höra.
säg orden i mitt öra.

jag ska lyssna, jag ska förstå,
att ingen når upp till din nivå.

jag ska tro på dig,
älskar du mig?

jag gör allt för att du ska mig se,
ställer mig ner på knä för att be.

att be är inte något jag gör ofta,
men allt för att få känna lukten från din kofta.

varför vill du mig inte ha?
det är ju bara att ta?

jag ger dig allt och mycket mer,
varför ser ingen det jag ser?

att du är vackrast av alla,
finare än alla dom som tror att dom e så jävla balla.

snälla sig att du vill bli min,
det är bara att kliva in.

in i mitt varma hjärta,
som nu är fyllt med så mycket smärta.

jag älskar dig och hoppas att du en dag ska förstå <3




Fri vers av fiischwer
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-23 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fiischwer
fiischwer