Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ironi och tokprat i en salig blandning


Hej igen, jag glömde något...

Trevligt att träffas igen allihop, det var längesedan sist!
En hel kvart sedan om jag minns rätt.

Jag glömde mobilen, alltid är det något som får mig att vända om igen, men det är bara trevligt, tänk att få besöka någon flera gånger per dag, det blir ju bara dubbelt så trevligt.

Ett alternativ hade ju varit att jag ringt till er och sagt att jag glömt telefonen, men eftersom jag inte hade något att ringa från och ljudet dessutom var avstängt så skulle ni ändå inte höra signalerna.

Det vore som så otrevligt för er när alla mina beundrare sätter igång att ringa på natten här, tänkte bespara er från detta dilemma och dessutom vill jag inte missa deras samtal heller så jag tänkte jag hämtar telefonen på en gång.

Men jag samlar mest på skitstövlar, det är alltid något konstigt med dom. Någon måste ju ta hand om dessa med så att ni andra slipper.

Jaså, säger du det finns en miljonär här i närheten, vad var det han hette sade du? Ta namnet en gång till, så jag minns. Han bor hos sin mamma, jaha ja, och nyrenoverat kök sade du, jaha. Ja, om min bil så där oförhappandes går sönder utanför hans hus kanske han hjälper en dam i nöd? Du tror det? Ja, då ska jag göra ett litet försök där.

Hejdå, ha en trevlig kväll allihop, trevligt att träffas!!




Övriga genrer av glittertindra
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-23 22:25



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Tokroligt skriveri du skriver!
Ironin flödar över*:)
2008-02-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Också jag är tillbaka
igen, min vän i det
blå! Hallå! Hallå!!!
HALLÅ!!!!!!!!!!!!!!!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra