Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek, frihet och att bejaka sig själv


Du som på vägen går


Stenen mjuk och varm
kärlek
stillar mig i mitt sinne
minnen som dyker upp

Havet
skåne
barndomsresor
stora stenbumlingar och hål

Råttor som springer där
Arild Hotell
lev som du
jag andas tungt, ibland andas njutning

Hänvisa mig inte någon annanstans
för jag är jag
Jag finns och jag lever här och nu
Jag är värd allt detta

För att jag är människa och
för att jag har kämpat så hårt
Ge mig frid som jag så gärna önskar
hjälp mig hitta rätt

du som på vägen går




Fri vers av bluesatin
Läst 432 gånger
Publicerad 2008-02-23 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin