Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte vad som kom över mig...


Tror du att du kan?

Du försöker slå mig
Du tror att du kan vinna
fortfarande
Du är bara s å patetisk

Du går där genom korridoren
Till synes perfekt
Men vi vet
du och jag
Ingen är perfekt - inte ens du

Du kan få över massorna på din sida
Än sen?
Har jag någonsin brytt mig om deras åsikt?

En gång
Men inte längre

Ensam är stark...

tror du fortfarande att du kan vinna?




Fri vers av Blebb
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-06-03 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb