Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ryggen fri sökande sanningen




Min rygg är iallafall fri när jag vänder mig om

inga ögon som tåras

inga förflugna ord som har lämnat min mun


En sanning är bara en sanning

om den delas med någon eller?


Falskhet lurar bakom varje knut

ett leende som inte når ögonen

är väl inget sant leende?


Ögon som flackar som flämtande ljus

sökande sanningen...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-24 15:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Jag vill ha ryggen fri.
Vad vi har är ett hus av kort.
Det försöker vi leva i
men om fara kommer vill jag kunna
fly fort\"

Man kan stå ensam med sanningen.
Den kan stå på egna ben och behöver inte majoritetsstöd.
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis