Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner intill hjärtat

Sluter ögonen

dansar i nuet

lyssnar till toner

Hjärtat värms

leende ögon

mot kinder röda

i dansande toner





Fri vers av Lindizz
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-24 15:50



Bookmark and Share


  J A Nicander
A lot of love and hope. And i see och feel a ray of joy and hope in this text! :-)
2008-02-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vilken fin snurr
i livet och så fint
och väl skrivet!
2008-02-25

  Lena K Nilsson VIP
Vackra rader!
2008-02-24

  issac.a.m
Vackert
2008-02-24

  devilsangel
vackra dansande rader :)
2008-02-24

  Michaela Dutius
Mycket vacker -och rytmen har fortplantat sig till dina ord
2008-02-24

    JJ VIP
Vackert! Fortsätt dansa! Mvh. JJ.
2008-02-24

  prinscess VIP
fin
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz