Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom



kan det finnas en
rationalitet
bortom förnuftet?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2008-02-24 19:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
You bet!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP