Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man mist hoppet finns inget längre kvar


När hoppet är ute

Det kommer aldrig att hända
livet kommer aldrig att vända
jag slokar som en vissen blomma
genom sorg,
kommer jag i evighet lomma
min gråt
kvävs jag av
dränks i det
som en som drunknat
i ett djupt hav





Fri vers av Skrivarn
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-24 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn