Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan du?

han är hennes öron
när hon inte hör
han är den som lagar
det hon förstör

han är hennes ögon
då hon inte ser
kan du vara hennes styrka
om hon inte orkar mer?




Fri vers av Karin Jacobsson
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-25 00:27



Bookmark and Share


  Carlita
fina ord om hur någon lyfter upp en annan i orklösheten, att finnas där för varandra

innerligt fint Karin, åh äntligen skriver du igen! tack!
2008-02-28

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
håller med nedanstående.
2008-02-25

  Manal
ord värda guld
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jacobsson