Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgonens timmar

I morgonens timmar
en doppe av månens dagg
falla mot skörhetens
blomma

I morgonens oväckta längtan
föds den sista skymningen
en längtan ur kärlekens låga
en smekande hand mot min kind

I nattens kyla
så smekande mot
blomman i dyn
så törstande efter daggen
från kärlekens läkande
så liten men ändå så fin

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~