Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom hjärtats låsta portar

bakom hjärtats lykta dörrar
bakom år av tysthets lås
där bor en längtan
efter någons kärlek
bakom hjärtats låsta portar
där en nyckel av kärlek
kunde befria
där vilar en inre glöd
en passion en
hetare låga än eld

bakom dina ögons torn
vilar längtan efter
nattens mystik
efter blomman du höll i din famn
när midnattens regn föll som tårar
efter smekande händer
mot själens väggar

bakom hjärtats portar
vilar dina ord
av längtans blåa låga
vilar dina innersta ord
mot din själ

men jag ska finna den
glömda nyckeln
jag ska befria ditt
hjärta med kärlek

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-25 00:43



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
en dröm som ibland slutar med en rostig nyckel.
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~