Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om droger, med lite elak knorr.....


Drogerna- Djävulens bästa hjälpmedel.....

Heroin
Farliga flin
Säljs av djävulska svin
Morfin
snortande körda glin
säljs av samma vidriga svin
Kokain
finns t o m i colan
ger bara satanism
man blir \"tom i kålan\"
LSD
av det blir man oxå sne
lite på en sockerbit
synd att de hittar dit
Alkohol
det enda hål man tål
kan oxå bli katastrof
hur man än \"håller hov\"
Speedade kids flyr vår värld
snart finns ingen riktig flärd
att ändra på det här
är svårt , men det kan gå
alternativen måste fram här
jag vet, det är ett schå
man kan ha roligt utan
att knallhög va e fel
det går att sig luta
mot en trygg axel
De finns där ute
och de är fler än Du tror
om Du bara sluta
då Friheten blir så stor.........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 423 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-25 10:29



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
*Jovisst är det så,*
*att roligheter kan få,*
*cancern att bort gå...*
*Kan man göra sig en*
*glad stund, trots sjukdom,*
*bildas endorfiner i kroppen,*
*och skulle enligt läkare ge,*
*kroppen en större chans, att*
*förbättringen lättare klara,*
*bara genom att man skrattar*
*mer och har roligare bara!!!!
**************************
Så säger dom, att så kan det vara!*
*******************************
2008-02-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag tycker att det här varen en bra samt rolig läsning..allt handlar ju om att inte \"trilla dit\"....men det är svårt att få bukt med detta problem, som kryper sig allt längre ner i åldrarna..Bra, Mats!/B
2008-02-25

  Mats Henricson
\"En trygg axel\" är BARA en liknelse, INTE något \"recept\" för att bota narkomaner..........
2008-02-25

  aol
starka sanna rader som alla bör läsa
bravo suveränt mats
2008-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Drogerna är sannerligen ett av ondskans mest effektiva vapen. Tyvärr.
2008-02-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst, katastrof, att
ingen glädje, ingen lycka
vinns, för en del, om inte,
en drog, i någon form finns!
Och det är svårt att förstå
att någon kan ta klivet
till det livet, för många
gånger väntar bara
elände och misär...
En polisman berättade
att han hämtat två unga
flickor ifrån en knarkarkvart,
där var smutsigt och skräp
uppåt väggarna, inte en ren
stol att sitta på, flickorna satt
mitt i röran, på golvet, när polisen
kom och tog dom därifrån! Så han
sa, hur kunde ni gå hit? Om era
föräldrar hade tagit er till en sådan
plats, då är jag säker på att ni
aldrig hade följt med...
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska