Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gott ont eller mitt emellan


Tänk vad mycket poeter ställer till med

Visst är det bra

 Här kan man vika ut sig

Vräka ur sig ilska

Slänga sig i dynghögen

Kasta sig i havets djup

Sväva högt upp i det blå

Lovprisa gudar

Lovprisa poeter

Gråta över spillda drycker

Må illa och kräkas

Blockera en och en annan

Sen kan man gilla

eller grilla med kommentarer

precis hur fasen mycket man vill

Men det finns alltid

*bläddra vidare*

*avstängningsknapp på burken*

eller med gott eller dåligt samvete

*spara*

*radera*

*ändra*

Prisad vare poeters bibel

 




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-25 17:29



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja visst är det bra..att kunna vika ut sig och vräka ur sig både ilska och smärta och förvisso jublande fröjdeord!!!!En härlig dikt som jag tackar för!!!!!!!!
2008-02-26

    Maria Malm
Tacksam jag är för denna härliga plats!
2008-02-25

  Inkarasilas
Haha! Halleluja! Amen!
*gospelkör vaggar *
2008-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Amen!

Men en del tycks ju ropa på censur nu.
2008-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP