Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att kyssa själen fri från tårar

Där i vårregnets
smekande tårdraperi
där du älskar mig
blommande vacker

där i doften av
vakna pioner
där i nattens magiska
ord
du håller dina händer
i mitt regnvåta hår
för att kyssa själen
fri från tårar




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-26 00:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Berusande!
Förtjusande!
2008-02-26

  Lena K Nilsson VIP
Vackra ord!
2008-02-26

    eva m h
Vacker!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~