Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kunde inte bestämma mig för en enskilld betydelse.


0

Bitska baciller
utsläcker all aktivitet
hjärnförlamning lättinträffad

en kristallreflektion av
en multipeldimension
reflekterar en oförståelig sanning

åtta välsmakande blomblad
0 vägar till sanningen.




Övriga genrer av J.M.B.
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-26 04:36



Bookmark and Share


  J.Markus.K.Brännström
Eller vägar från sanningen? *Le semantic mindfield*
2008-02-26

    pladask
gillar den jättemycket! välljudande och fin. visst är det \"noll vägar till sanning\" och inte \"o...\"?
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

J.M.B.