Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ta den inte på allvar. v.2 då den första innehöll "fel"


Hymn till Ixtab II

på en grå grisig griffeltavla
långt under galenskapsgropen
djupt ned under isberget svart
ristar jag med vitnande knogar
med kraften av en dagande natt
en sång om en gång som inte var;
(sök inga svar)

"jag laddar för ett språng utan sans
som en krigande hästriddare utan lans
ned i en glänta med diamantaktig glans
fylld med vin, sång
och dans i trans
ÄR det inte bara TRAMS du menar
frågar en påhittad galgkvinna -
hon var Ixtab, gudinna av hängning.
: Ixtab, lös upp din
7dimensionella knut
och bli belönad med ett tjusigt vrål"

[ett skrällt tjut ekade i den grälla graalen ut i den
astrala salen, i etern bakom verklighetstapeten]

IXTAB
BA-AL
NAG-UR
SOG.TH

förgör förglömm förnimm förena
tvätta mina sinnen rena
gör din väg till min allena
låt mig på dina lustar skena




Fri vers av J.M.B.
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.M.B.