Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte var jag ville med den. Försöker bearbeta blytunga tankar till moln.


le´ tiT

assimilera civilisationen
konfrontera konfrontationen
släpp ned bomben
fis ut tromben
sluta skriva sammelsurium (du stavar inte ens rätt)

kollapsa alla kommunikationsKanaler?
inte ens andlig antastning anförskaffas
jag önskar mig ett lyckligt slut
jag önskar att jag kom ihåg hur man minns
du bygger en mur av begär
och låtsas som att den inte finns

dubbelnegation är en illusion
det är positivt!

en rad som inte behövdes.
en vän som inte är saknad.




Fri vers av J.M.B.
Läst 265 gånger
Publicerad 2010-01-10 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.M.B.