Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hatade Sverige för mycket för att låta bli


Skandalen

den inflammerade analen
som är melodifestivalen
sprutar galla
på alla
konvulserar och spyr
tills jag blir alldeles yr
är det så här ni vill hade?
Marquis de Saade?
örontortyr ouvertyr




Fri vers av J.M.B.
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-17 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.M.B.