Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Priset

tusen nävar knuts i mitt
medvetande tills de blir
vita som solen och bländar mig

ett skrämmande tyst vrål
gör mig blindvred av
glädjesaknad.

med ORD som tillhyggen
kärnvapenkrigar jag mig trött
hugger mig själv i ryggen
något som rimmar är rött.

DU ÄR INTE POET
jag skrev "dikten" samtidigt som jag sket.
LÖGN! DEN HANDLAR OM INGENTING?
Men vad gör det? i dubbel bemärkelse.




Fri vers av J.M.B.
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.M.B.