Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En haiku om jobbet

vad kul att jobba
nej det var det inte alls
jag skrev bara så




Fri vers av J.M.B.
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-26 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.M.B.