Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku


Blicken

det finns så mycket
som jag kan säga dig, men
min blick säger allt




Fri vers av J.M.B.
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.M.B.