Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All day long

MUMS slurpar
min misshandlade hjärna
jag på stålhästen rider i nordandinden
hela vägen till ångestgruvan
"tarmguldet ligger extra djupt idag"
vrålar en demon
"Var inte rädda för att bli lite smutsiga"
i själen.




Övriga genrer av J.M.B.
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-23 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.M.B.