Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du se mig...

Om du mötte mig i en folkmassa skulle du se mig då?
Skulle din blick möta min?
Skulle din värld stanna för några sekunder?
Skulle ditt hjärta slå några extra slag?
Jag skulle se dig....




Övriga genrer av Ahhava
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-06-04 15:41



Bookmark and Share


  Smultris
Först läser jag dina ord...Och tycker så mycket om dom...Sen läser jag Peters ord och kan bara le...

Vad fint...
2005-08-06

  Peter Stjerngrim VIP
Om det är du på din bild så tror jag det blott bara skulle vara möjligen en blind som inte ser dig - möjligen ...
Titeln och frågeställningarna tilltalar och väcker någonting varmt saknande till liv inom mig när jag låter orden sjunka in ...
2005-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava