Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan kärleksfullt



Du håller mig
så ömt

nästan kärleksfullt
trycker du

mjukt men bestämt

kraftlöst ger jag efter

så ömt
så mjukt

ner
under ytan

Jag håller andan

ett tag till

Du håller mig
kvar

nästan kärleksfullt




Fri vers av Mygg
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-26 18:34



Bookmark and Share


  Diffusiaria
nästan kärleksfullt...bra..
2008-03-07

    Melona
mygg

mygg

såå bra du skriver om det nästan kärleksfulla
och fasen
effekten blir än mer kraftfull när du skriver

ett lite ömsint sätt
om
att bli förgjord

(men som uno brukar sjunga

\"jag vet, jag vet, jag vet att Du finns där\")
2008-02-26

  berxper
Blir tagen när jag läser detta.
Att vara under någons makt, låta sig styras...
Vara i ett känslomässigt underläge.
Det är brutalt, men du beskriver det kärleksfullt - det får poesin
att växa.
Oj, så bra!
2008-02-26

  Carola Zettergren
Brrrr så snyggt!!!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg