Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag försökte mig på.. en liten sång


If we could reverse the time

Om vi bara kunde backa tiden
Tillbaka till då
Tillbaka till tider
Då himmelen alltid var blå
Och du spred en glädje
Som var omöjlig att nå

Ditt hår var blont
Och din hy så len
När du log var det
Som om att hela himmelen sken
Du kom med ljus till min vardag
Du kom med lycka till min själ
Du spred glädje
I min atmosfär

Om vi bara kunde backa tiden
Tillbaka till då
Tillbaka till tider
Då himmelen alltid var blå
Och du spred en glädje
Som var omöjlig att nå

Din kropp var så perfekt
När du skrattade
Och höll mig i din famn
Blev jag alldeles varm
När jag kysste dina läppar
Var det som om världen stannade till
Vi låg tätt intill
Du var nästintill på låtsas
Du var oförutsägbar
Och jag önskar så
Att du var kvar

Om vi bara kunde backa tiden
Tillbaka till då
Tillbaka till tider
Då himmelen alltid var blå
Och du spred en glädje
Som var omöjlig att nå

När du försvann
Var det som om att jag stod
Alldeles ensam på en öppen strand
Tårarna rann, mitt hjärta brann
Utav sorg och längtan
Du hade lämnat mig ensam mot världen
Jag kunde inte förstå
Ville inte möta alla besvären
Du var den enda
Som fick mig att le
Du var den enda som
Fick mig att se
Dagen med lycka och hopp
Det finns inte längre
Allt jag tänkte var du och jag
Men nu är du borta
Och jag står alldeles ensam kvar

Om vi bara kunde backa tiden
Tillbaka till då
Tillbaka till tider
Då himmelen alltid var blå
Och du spred en glädje
Som var omöjlig att nå




Fri vers av Karin G
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-02-26 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin G
Karin G