Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På kontoret *

Jag ser dig knappt
jag blundar nästan
men ställer in
mina finaste sinnen
varje morrhår
känsligaste radar

När du passerar min plats
reser jag mig tyst
på mjuka tassar
stryker mig runt dina ben
mjukt spinnande

i mina dagdrömmar...




Fri vers av Annette Andersson
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-26 19:34



Bookmark and Share


    sunnanvind
mjaaau.....gullig dikt!
2008-02-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst, så är det
att ha en katt,
den är ju en skatt
man tänker på den
dag som natt*****
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson