Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad Fri vilja

 

...då du önskar

att du önskar en sak

med du önskar dig inte det.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-26 19:55



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Bra skrivet! Känner igen den där förvirringskänslan som är svår att styra!
2008-02-28

    sunnanvind
Övertalningsförmågan hos en själv över ens vilja brukar inte vara lätt!
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf