Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har nått insikten att det kvinnliga könet är det bästa, hur skulle hon annars nått så långt idag, trots alla hinder?


Det kvinnliga könet är det bästa

jag vet de
som mina känslor kan se
om jag vill ha tröst
måste jag höra
en vacker
mjuk röst
från en kvinna
hon får mina tårar
att sluta rinna
bra är ni på att
lyssna och ge stöd
åt en ensam själ
som är i nöd
förtryck har länge stått vid
er sida
ni har inte fått rösta,
eller fått rätt lön,
åhh vad ni fått lida
vi män
vi har ju varit oroliga
för att frihet er ge
och försökt med alla medel
att få er
att inte
eran enorma potential se
utan tvekan
är ni av oss två
det bästa könet, visst
kvinnohatare
är det egentligen så?




Fri vers av Skrivarn
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-26 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn