Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord i min hjärna!

du finns i mina tankar.
dag som natt tänker jag på dig!
vad ska jag ta mig till, du är så fin.
jag älskar hur du får mig att skratta och jag älskar hur du får mig att le.
mina tankar finns hos dig, har jag börjat få intresse för dig?

hur ska jag veta vad ja känner, vi träffas inte så ofta, du finns nästan bara i mitt minne.
vad ska jag ta mig till? Jag hatar att jag inte får se dina vackra ögon när jag vill, det ända jag har e en bild!
Kan ja tänka mig oss, kan du tänka dig oss?
Vad ska jag ta mig till? Jag vågar ingenting, ja skulle aldrig våga berätta för dig men jag önska ja våga!

alla dessa drömmar i min hjärna, vad ska ja göra med dom?
dom är inte bra. Jag bara drömmer mig bort å önskar, å önskar. Tillsist kommer ja vilja ha å då kommer jag märka att jag aldrig kommer att få de ja vill ha å då kommer jag må så dåligt! Å alla dessa ord som kommer ut, de finns inget klart budskap till dig så att du kan förstå ..att..de e du!

jag vågar inte få reda på ditt svar om ja berättar, de gör jag inte! Tänk om ja inte vågar se in i dina vackra blå ögon när du vet, tänk om du inte vill se på mig!... va ska jag göra då! De skulle inte gå.

Vad ska man göra då?!




Övriga genrer av Charlie Chaplin
Läst 342 gånger
Publicerad 2008-02-26 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin