Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Mitt liv består av pusselbitar
jag har inte samlat in alla än..
men många har jag
det gäller bara att få bitarna att passa

just nu känner jag att jag saknar en speciell bit
just den biten, tror jag, skulle göra det mycket lättare
jag vill få en bild av mig som passa bättre
jag vill känna att den bilden verkligen passar in

Men när jag hittat den biten?
Kommer jag att få se bilden som jag längtar efter
eller kommer jag få se en bild som jag inte trodde jag skulle få se
jag antar... att bara gud vet
det är ju han som har spritt ut mina pusselbitar
så att jag när tiden är inne ska hitta just den pusselbiten





Övriga genrer av Charlie Chaplin
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin