Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara några ord

intensiviteten växte i skrivandet med varandra, kanske för mycket hos den ena. Blev hon despirat och hoppades för mycket när hon tillslut märkte att det inte skulle bli mer än skriva?
Blev det tjötigt så att han lillslut försvann?
Oron kom till liv i henne lilla hjärna och undran växte.

Dagar senare ändrades både oron och undran till fakta.
Hon visste nu mera att det inte skulle bli mer än skriva, kanske inte äns det.
SÅ frågan är... Frågade hon för mycket?




Övriga genrer av Charlie Chaplin
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-08-01 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin