Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chock me

Baby, shoot me with the power of youre love
Chock me, hit me, love me
lett me feel it like I feel the rain on my cheek




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-05 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin