Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min saknad till dig!

Dom timmar jag låg i din famn känns som en dröm idag.
Faktan kan inte förstås att den är värklig.
Känslan hänger kvar å tankarna cirklar sig.
Ditt namn speglas bakom skalet som skyddar mitt inre.
Din saknad, min saknad.
Ord får större betydelse.
Leenden väcks i närheten.
Avståndet mellan oss väcker min saknad.
Min saknad till dig!
I drömmen finns du alltid hos mig.
I värkligheten är jag din!
Jag vill vara i himmelen!
Men endast med dig!<3




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-30 12:22



Bookmark and Share


  Kleva
En fin dikt till en saknad!?
Jätte fint skrivet!! =)
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin