Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer?

Huvudet ömmar
Allt känns tungt, orkar inte tänka
mörkret har lagt sig i min hjärna och ja vet inte riktigt vad som händer
känner en konstig känsla inom mig.. vad händer?

Min kropp bara följer händelserna
registrerar inte, kopplar inte.
ögonen bara läser men förstår inte, händerna bara skriver av ren vana.
känner en konstig känsla inom mig.. vad händer?

Öronen hör, men lyssnar inte.
Musiken spelas men öronen mättas inte
Musiken som hade en stor betydelse har tappat smaken och bara är.
känner en konstig känsla inom mig.. vad händer?

Läpparna som log, har dött
Leendet som blev skratt, är tyst och livlöst
Skrattet som fanns för inte så länge sen stannade kvar i verkligheten
känner en konstig känsla inom mig.. vad händer?

Huvudet är tyst
Ögonen och händerna slutna
Öronen döva
Läpparna stängda
känner en konstig känsla inom mig.. vad händer?

Vad händer!?
Var det den lilla regndroppen som landade på min axel som släkte ljuset?




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-10 22:28



Bookmark and Share


  korpfjäder
Låter lite som elakartad influensa det här. ;)
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin