Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dröm handlar om dig!

I min dröm är du så nära, så nära att jag nästan kan känna luckten av dig.
Men såfort som drömmen tar slut och man vaknar upp, märker man hur långt borta du igentligen är.

I drömmen älskar vi varandra, i värkligheten älskar jag dig.
I drömmen är jag ditt allt, i värkligheten vill du bara hålla min hand.

jag vill att du ska ta mig till stranden i solnedgången, hålla om mig och älska mig, precis som du gjorde i min dröm.




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-12 17:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Doftdrömmar har jag ofta.
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin