Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett namn

I mina tankar finns ett namn
Namnet visar mig glädje och sorg
Glädjen utvecklar sig till en kärlek inom mig
Sorgen tar kärleken och binden den med bojor
Jag kämpar mellan att få upp bojorna
och att lyssna på sorgen
kärleken försöker kämpa sig loss
Sorgen visar mig en plats ja aldrig sett innan
Ett himelrike en enkel människa bara drömmer om
Jag vänder mig om
Kärleken är borta men kedjorna kvar
Mina tankar sirkulerar
Övergiven
Jag vänder mig till sorgen
Sorgen öppna sin famn till mig
jag tittar tillbaka en sista gång
tar sedan ett par steg mot sorgen

Ett starkt ljusken lyser upp en väg ja inte visste om
Vägen leder ur himelriket och tillbaka till värkligheten
Ängeln visar sig för mig på ett sätt som inte går att förklara
som en varm sommarbris som fyller mej med en sådan glädje man bara kan upptäcka sammanlagt under en hel livstid
Som sommarsolen värmer en när de första morgonsolens strålar tittar fram från horisonten en vacker sommarmorgon
Ängeln smälter bort bojorna från kärleken
som jag förvånat ser sitta precis där jag sett endast bojor
Sorgen hamnar i en bur av stål
Kärleken omfamnar mig och värmer mig med sin kärlek

I mina tankar finns ett namn
Den visar mig både kärlek och sorg
då och då tittar jag tillbaka på himelriket
undrar om det är värt det
undrar om sorgen kan hjälpa mig
men för nu
vill jag inte tillbaka till den stigen




Fri vers av Charlie Chaplin
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-23 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie Chaplin