Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord.


Mantrat

Orden kändes som ett hugg i hjärtat,
Och jag minns dem allihop.
Det var ett utdrag ur en bok,
Men de var skrivna bara för mig.

De fick mig att snubbla till,
Precis när jag rest mig upp.
De fick mig att undra vad jag gjort.
Vad jag gjort för fel.

Jag kunde inte glömma det du skrev,
Orden var för hårt intryckta i min hjärna.
De blev ett mantra.
Som ekade mellan husen där jag gick.

Jag får det aldrig ur huvudet,
Jag kommer alltid minnas det jag gjort.
Det du sa att jag gjort.
Men som jag aldrig förstod.

Jag förstod aldrig orden du sa.
Men dom knäckte mig totalt.




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-26 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe