Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest-tankar och bra svar

Andas koldioxid genom magen.
Dålig gas genom blodcirkulationen.
Tänka:
Duger jag åt dig?

Andas ut i små pustar.
Räta på kroppen,
Och skrika:
Jag är okej!




Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 581 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-08 21:08



Bookmark and Share


  CaPsyco
Mycket läsa mellan raderna.
Stark och bra och jag älskar den
2010-01-30

  Lina Hellstrand
något läskigt bra kring den här dikten.
kort men ändå lång på samma gång.
mycket som kan läsas mellan raderna.
2008-05-27

  RiJoKu
Okej... Den här känns inte lika genomarbetad som dina andra texter. Något med den är riktigt bra. Men prova att ändra form, kanske byta ut lite ord, förkorta eller förlänga den.
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe