Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra utskickade budbärare, fysiska eller andliga, kan vara alla och allt, som vill lära oss livets essenser.


Budbärarna

Jag möter er överallt....

Ni kritiserar

bråkar

smädar

Är illojala

falska

duperande

Ni som är dom absolut viktigaste klossarna i min utveckling.

Tack för att ni finns.....






Övriga genrer av Mauri
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-27 21:44



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det är i mötet med andra människor som vi lär oss och till viss del så gör det oss visare och på lång sikt även stärkta, men jag tror att meningen isåfall är att vi kanske även ska lära oss att framöver se tecknen tidigare och undvika just dessa energitjuvar som du talar om, inte bara finna oss i det och le, där är iaf min gräns nådd! Men fina o viktiga tankar dock. :)
2008-03-10

  Mauri
Mmm :-)..har förstått att det är ett privilegium att minnas och veta...
2008-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Det där tror jag med all respekt inte ett dugg på.
De som är falska och ljuger är Satans budbärare och har ingenting att lära eller tillföra mig.
Torska inte på det där Kay Pollack-snacket.
2008-02-27

  Bjarne Nordbö
Sannsnyggt plitat.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri