Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna ej namngivna kvinna, har själv offentligt berättat om sina upplevelser, annars skulle jag aldrig berätta min sida av vad jag sett... Men, det gör mej glad, att veta, att man kan ta sej ur. ÄVEN om jag alltid kommer att vara förbannad, på förövaren s


Att ta sej ut...



Jag träffade dej för nu några år sedan
Du berättade för mej
En otrolig historia…
Om dina föräldrar som inte trodde dej
De vägrade att kännas vid dej
Kallade dej lögnare

Du berättade om din sorg
Om dina känslor med din första pojkvän
Hur det flammade upp minnen
Från din tid, av övergrepp
Det började visst, när du var 4
Och fortsatte upp i tonåren

Att du inte älskat före 30
Att han på det sättet stal, dina bästa år
Du skickade mej en tidning, där du sagt en del
Om det som hänt, om hur du kände
Men framförallt, om hur du kom ur
Det gjorde mej glad…

Men du var en tonåring i 30+ kropp
Du släppte loss… du ringde och berättade
Om dina bravader, frågade mej, om du var
Sextokig… \"och om du så är frågade jag
Vem har med det att göra\"
Du var lite vild, men härligt att höra
Om din vildhet, så rörande

Nu är du gift
Lycklig, glad, jobbar, lyckopiller good bye
Du är, en av de ting, man kan tänka på
När man ska bli glad
För du tog dej ur övergreppens förbannelser
Depressioner och psykoser
Jag blir så glad att du lyckades..
Hoppas fler lyckas, göra detsamma….
(och att färre hamnar där från början)




Fri vers av LassO
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-26 22:38



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Vilken fin berättelse. Och inte bara det. Din medkänsla här säger allt.....
2008-02-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO