Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

hon andas din ungdom
din honungslena sötma
smeker hennes andetag
du håller dina händer
över hennes
när natten viskar
sina dolda hemligheter
till ditt hjärta




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~