Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantastisk ögonblickspoet


Till Rigmor Z

När jag läser dina rader
slås jag av din utlämnande själ
Du delar med dig av smärtan
ger bilder av ångestens ansikten
men ändå en glimt av hoppet
skimrar till
i ett ord
en rad
Du är en tillgång
för firma Livet
Tack för att du finns!




Fri vers av Moniqa
Läst 635 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-27 10:10



Bookmark and Share


    Melona
jaa, kramar till rigmor och för hennes uppskattning

och för hennes gripande poesi...

och tack för att Du skriver så fint till henne!!!

:)
2008-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer till fullo.
2008-03-02

  korpfjäder
Så skönt att läsa dessa rader! Och så härligt att bara kunna stämma in. Kram till dig och kram till Rigmor!
2008-03-02

  Bibbi VIP
Underbar.
2008-02-28

  Blomster
Håller med dig till fullo!
2008-02-27

  Michaela Dutius
vacker hyllning till rigmor som jag instämmer i
2008-02-27

  Carola Zettergren
ÅH vilken fin dikt
och till mig!!!!
KRAM KRAAAM!!!!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa