Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan


Jag vet att du ser. Jag vet att du känner.

Känns konstigt ändå att inte kunna dela denna glädje med dig min vän.

Det här var också något du såg fram emot. Det var din dröm lika så.

Livet tar oanade vägar. Jag önskar att din väg hade fortsatt här.

Bredvid min.

Jag ska berätta om dig. Det nya livet ska veta om ett liv som förut fanns.

Du betydde mycket för mig.

Det skulle vara så lätt för dig att förstå. Vi skulle dela känslan av längtan.

Önskar att du vore här för att dela denna stund med mig.






Fri vers av habibty
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty