Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadsglöd


Och varför lämna
allt som kämpat
värme lever än
Varför blunda
slagen blick
för ord jag aldrig fick?

Och varför släppa
allt som skapats
ömhet smeker än
Varför vägra
passivt står
för mina kärleksslitna år?

Och varför hindra
allt som vävts
själar glöder än
Varför mista
kärleksband
för din närhetsrädda hand?




Fri vers av Lindah
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-06-04 19:26



Bookmark and Share


  Manal
en kärlek som inte vill glömmas, vackert
2007-02-03

  aftermath
honom håller du av..
2005-06-09

    crying_pawn
hoppfull dikt. Jättebra rytm!
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah