Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag klarar det inte.


Hell

Jag bänder bort mina naglar,
Bordet är repat nu.
Jag gnuggar mina ögon,
Snart är allt svart.

Mina läppar smakar salt,
Jag är trött på allt.





Fri vers av sjörövar_fabbe
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-27 18:36



Bookmark and Share


  RiJoKu
Oerhört starkt!!!!! Mycket bra.
2008-03-03

  Aida*
Oj, jag hoppas verkligen inte att det är vad du känner.
Mycket fin och stark dikt.
2008-02-28
  > Nästa text
< Föregående

sjörövar_fabbe
sjörövar_fabbe