Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockan

Bollas hit och dit
behandlas illa
förstörs
lagas åter igen

Rolig leksak
när det passar
gammalt skräp
när ingen tycker den duger

Dockan
lever genom tiden
upplever det mesta
men slutar på soptippen
där ingen längre minns den




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-27 22:44



Bookmark and Share


  NågonAnnans
tänkvärda rader Anna! vad finns värdet i saker eller varför inte i människor, för en del av oss människor hamnar också på en slags \"tipp\" när vi blir gammla och nötta. *applåd*
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson