Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad för den du är




Med varsamma händer stryker jag din kind
inga förbehåll inga om
allt jag önskar är att du ska känna dig älskad

älskad för den du är

Med varsamma händer stryker jag bort tårarna
vill hela med mina händer det som brustit

älskad för den du är

Med mina andetag låter jag dig känna min värme
den värme jag aldrig tillåter kallna

älskad för den du är

mitt hjärta slår slagen dagar och nätter igenom
aldrig de upphör aldrig för dig

älskad för den du är




Fri vers av sunnanvind
Läst 651 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-02-27 22:02



Bookmark and Share


  aol
bara så vackert
2011-05-14

  Thommy
Dina ord förmedlar så mycket värme och dikten är riktigt vacker.
2008-02-29

  Annette Andersson
Ällskad för den du är - det är äkta villkorslös kärlek!
Jag anar en mors känslor för sitt/sina barn, men det kan lika gärna vara vilken älskad person som helst.
Du har lyckats fånga den där känslan i hjärtat när det svämmar över av kärlek, ömhet och vilja att ta hand om och beskydda.
*applåd* och *bokmärks*
2008-02-29

  glittertindra
En önskan om att lyfta, glädja och bevara, vackert skrivet om när hjärtat svämmar över av kärlek... :)
2008-02-28

  aftermath
bara titeln är komplett
ständigt aktuell
slitstark
påminnelse
2008-02-27

    Maria Malm
Trygghet och kärlek, som aldrig upphör..
2008-02-27

    Melona
oj

så vackert du skriver
min varma sunnanvind

njuter

av
det rogivande i detta som

blir som en vaggvisa

njuter
2008-02-27

  issac.a.m
älskad för den du är..
Det är den sanna känslan man ska ha..
varm och innerlig kärlek.. Kärlek utan krav och gränser
Vackert...
2008-02-27

    JJ VIP
En okuvlig kärlek! Vackert tröstande i sin trygghet... alltid där, för evigt... Med kärlek och tillit! Mvh. JJ.
2008-02-27

  Freeman
Vilken underbar och perfekt dikt att få till sig såhär precis innan läggdags...drömmarna måste bli sköna efter detta!!!
2008-02-27

  Johan Bergstjärna VIP
Känner min puls lugnar sej vid läsningen.
Sköna rogivande ord. Vackert!
2008-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Underbart, Sunnan!
Det är det mest fundamentala behovet.
2008-02-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det skulle alla få
vara, känna sig
älskade bara,
då skulle det
bli en sort:
BARA, RARA****
Guld önskan Du!
Fint skrivet****
2008-02-27

  Lena K Nilsson VIP
Så fint!
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind