Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommar

Ett fång blommor, en bukett

När den plötsligt kallar !

Tanken bortom sans och vett

Men tiden har ropat och fönstren skallrar

 

Syrenen skiftande djuphavsfärg

Tränger bort förbrukad sorgesärk

Förlorar mig i en ny blommas märg

Stegar in i ett växande bladverk

 

Mitt i det stolta blå

Föll ljuset och ville lugna

Överallt fanns.... allt kunde jag nå

Långt bort hördes en humla




Fri vers av vissla
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-06-04 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla