Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur glädje, bara på några timmar kan bli till ångest och förtvivlan....


Ögon som gråter

Gråter gör nu mina olyckliga ögon
Ögonen fylls med förtvivlade tårar
Tårar som rinner nerför mina sorgsna kinder
Kinderna som blir alldeles våta
Våta av de förtvivlade tårar som rinner
Ut ur mina ledsna våta ögon

Samma ögon som förut var glada ögon
Som då fylldes av glädjens tårar
Samma kinder som förut var leende kinder
Som då fylldes av ett glatt ansiktsdrag
Samma kvinna som förut strålade av glädje
Som nu är fylld av ångest och förtvivlan




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-06-04 20:31



Bookmark and Share


    Cajsa
Känner igen mig så väl i din dikt! Mina tårar rinner också just nu!
2006-02-01

  Bysmeden
Älskade vän, får jag gråta med dig, sen kan torka vi varandras tårar, kanske bär dom på ett budskap?
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson